Prima Pinaler startade 2014 efter att samlandet av pinaler redan hade pågått i årtionden utan att jag visste att det skulle leda till en butik.

Prima Pinaler har ambitionen att vara ett varuhus för återbruk av vackra ting från förr. Varför köpa nytt när det redan finns så mycket begagnat att vörda och vårda.
Gemensamt för alla pinaler är att de är vad vi kallar åtråvärt återbruk dvs inte bara användbart utan skapar även ett habegär. Vi behöver alla bli bättre på återbruk istället för nykonsumtion och vi vill bidra till den utvecklingen.
Hos Prima Pinaler behöver du inte känna shoppingskam allt vi säljer är begagnat så vi erbjuder utmärkta förutsättningar för hållbar överkonsumtion.
Gemensamt för hela sortimentet är att det följer vårt motto ”Fulhet förnedrar själen” vi säljer bara vackra pinaler även om inte alla alltid kan vara överens om vad som är vackert.

Bohagsaffären inhyses i en gammal kvarn i Mölnbo 6 mil söder om Stockholm. Här sprider butiken ut sig över flera våningar plus ett stall och upptar allt som allt 500 kvm.

Alla pinaler hämtas i butiken i Mölnbo men det går bra att köpa på distans och betala med Swish om du sett något oemotståndligt på Instagram/Facebook eller i butiken.

Instagram/Facebook uppdateras dagligen med bilder på oumbärliga pinaler men det finns mycket mer i butiken än det som visas där.
Om oss image